Nagyon megtetszett

Elmentem egy 4D-s ultrahangra. Kisbabám lesz nem sokára, na jó elég sokára még. Szóval csak meg akartam győződni róla, hogy minden rendben van-e. Egy magánrendelőbe érkeztem, negyed órával hamarabb a megbeszéltnél, így a váróban ücsörögtem. Egyből feltűnt, hogy a beltéri ajtó, ami a rendelőbe vezet, milyen modern. Nagyon megtetszett. Gondoltam, ha már úgyis felújítunk a baba miatt, miért ne lehetne nekünk is ilyen a beltéri ajtó, talán az összes beltéri ajtó. A modern technikának hála, gyorsan előkaptam a mobilom és csináltam egy fotót a beltéri ajtóról. Hazaérve mutattam is a férjemnek, hogy milyen szuper menő, dizájnos beltéri ajtót láttam. Neki is nagyon bejött. Rögtön elkezdett a neten keresgélni cégek után, akik beltéri ajtóval foglalkoznak. Talált is olyat, akik mindenféle egyedi igényt ki tudnak elégíteni, nekünk csak ki kell találnunk, hogy hogyan nézzen ki. Emiatt aztán úgy is határoztunk, hogy nem másoljuk le a rendelő ajtaját, hanem kitalálunk egy sajátot, egyedit. Mondanom sem kell, hogy gyönyörű lett. Ilyen beltéri ajtó azt hiszem senkinél nem található.

Melyen keresztül megszólíthatják az embereket

A Facebook hirdetés cégek fizetett reklámja, melyen keresztül megszólíthatják azokat az embereket, akik a leendő ügyfeleik lehetnek. A cégek kampányokat hoznak létre, a kampányokon belül pedig hirdetéseket, amelyek segítik ezeknek a törekvéseknek az elérését. Például Facebook hirdetési kampányt hozhat létre egy cég azért, hogy többen keresnék fel a weboldalukat. Ezen kampányon belül pedig hirdetéseket hoznak létre, melyhez olyan képet, szöveget és célközönséget állít be, amelyek szerintük segítenek elérni ezt a kívánt kampányt, hogy több látogató érkezzen a weboldalukra. A Facebook hirdetés konkrét helyeken jelennek meg. A hirdetések megjelenhetnek a hírfolyam asztali és mobilos verziójában, valamint a Facebook jobb oldali oszlopában. A létrehozott Facebook hirdetés kampányok költségkeretének beállításával saját magunk dönthetjük el, hogy mennyi pénzt szeretnénk hirdetésekre fordítani. Hirdetési licitrendszert használ a Google, amelyben a hirdető mondhatja meg, hogy mennyit ajánl licitként azért, hogy megjelenítsék hirdetésünket az általunk választott célközönségnek. Ezek a licitek vagy egy hirdetésre kattintás költségén, vagy a hirdetés egy megjelenésének költségén alapulnak.

Mit jelent a sok lufi az álmomban?

A minap olyan érdekeset álmodtam, hogy habár nem szoktam álmoskönyvet lapozgatni, most mégis úgy döntöttem, hogy megnézem. Az álomfejtés álmoskönyv volt az első, ami eszembe jutott, mikor reggel felkeltem. Álmomban egy mezőn voltam. Teljesen egyedül álltam ott, és fogalmam sem volt, hogy hogyan kerültem oda. Már kezdtem volna igazán megrémülni, mikor a semmiből rengeteg sok színes lufi szállt föl körülöttem. Ettől annyira eufórikusan vidám állapotba kerültem, annyira hatalmas boldogságot éreztem, hogy azt gondoltam ébredéskor, hogy csak valami közelgő nagyon jó eseményt jelezhetett ez az álom. Rá is kerestem az interneten, hogy álomfejtés álmoskönyv. És ezt találtam:

 Fegyelem; barátságtalan viselkedés. Sem önmagának, sem senkinek nem viseled el a tévedéseit, vagy, a sajátodat inkább észre sem veszed. Gyakran bölcs szállóigének érzel unalmas frázisokat. Földön heverő lufi, lufik: nem jött be egy javaslatod. Leengedett lufi: nem találsz magyarázatot; kidurranó lufi: visszafojtod egy megjegyzésed. Szálló lufi, lufik: közhelyeket jelentenek; ha lufinak látod, de nem gömb alakú formákat látsz: szexuális félelem, szégyenlősség.

Hát, mit is mondjak…

 

Lakásfelújítás

Végre elkezdődhet az önálló felnőtt életem. Vettem magamnak egy cuki kis lakást. Sajnos annyira nem tudom, hogyan is fogjak a felújításhoz. Nem vagyok az a fajta, aki el tudja képzelni, mi hogy fog mutatni, milyen színek passzolnak milyenekhez stb. Így arra a döntésre jutottam, hogy felfogadok egy lakberendezőt. Ezen nem akarok spórolni. Jobb, ha egy profira bízom például, hogy milyen beltéri ajtók mennek a romantikus stílusomhoz. Nagyon tetszett a folyamat. A lakberendező kért képeket, hogy mik azok, amik tetszenek. Nézegettem a neten, mentegettem le a képeket. Sokat beszélgettünk meg akart ismerni. Közben megszületett a közös döntésünk is a beltériajtókról, ha már azt hoztam fel az imént példának. Nagyon szép és egységes és romantikus lett a lakásom. Nem bánom a rászánt pénzt, mert ez tényleg megérte. És tudom, hogy minden olvasót az érdekel, hogy milyen egy romantikus beltéri ajtó? Elárulom, hogy az enyémek hófehérek lettek és sok üveggel készültek, imádom a beltéri ajtókat.