Cupers

A “Cupers” étrend-kiegészítő pótolja az étrendből hiányzó biológiailag aktív anyagokat. Segíti az emésztőrendszer, a máj és a vese működését.

Aktivy

Az “Aktivy” étrend-kiegészítő pótolja az étrendből hiányzó vitaminokat, ásványi- és biológiailag aktív anyagokat, növeli a szervezet alkalmazkodó képességét, segíti a szervezet aktív tevékenység utáni gyors regenerációját, fokozza a fizikai erőnlétet, az állóképességet, az aktivitást.

Beesk

A “Beesk” étrend-kiegészítő pótolja az étrendből hiányzó vitaminokat, ásványi- és biológiailag aktív anyagokat, elősegíti a nehéz fizikai és szellemi munkát végzők teljesítőképességének tartós megőrzését. A készítmény anyatejet is tartalmaz, ezáltal segít a fáradság és a stressz leküzdésében, a termékben található propolisz erősíti a szervezet védekező és önmegújító képességét.

Mega

A “Mega” étrend-kiegészítő pótolja az étrendből hiányzó telítetlen zsírsavakat, vitaminokat és biológiailag aktív anyagokat, befolyásolja az anyagcsere működést és csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések esélyét, valamint normalizálja a gyulladásos és allergiás folyamatokat.