Természetes alapanyagok

A föld flórája – egy óriási, kimeríthetetlen gyógy alapanyagok raktára. Terjedelmes tudományos források birtokában, a Vision rendszeresen vizsgálja a területek földrétegének ökológiai helyzetét, keresve melyek a legkedvezőbbek azon összetevők termesztéséhez, melyeket a Vision termékek tartalmaznak. A specialisták olyan paramétereket vesznek figyelembe, mint a levegő ritkaságának foka, a tengerszint feletti növekedési pont magassága, évi középhőmérséklet, nedvesség, az UV-sugárzás intenzitása, a termesztés helyének orientációja a fényviszonyokhoz képest, a széljárásokat. Az összesített adatok szerint a régiókról ökológiai igazolványokat állítanak ki. Attól a perctől, amint megkapta a régió az ökológiai igazolványt, saját nyilvántartást vezet minden kapszula kialakulásának történetéről, a Társaság minden termékéről.

A termesztett összetevőket az év egy meghatározott időszakában szedik le, amennyiben a szezonalitás az adott esetben döntő faktorként jelenik meg a növények életerejének megőrzésénél. Ezek után az élő növényeket speciális “öko-járművekbe” gyűjtik és így kerülnek feldolgozásra. Egy kiváló technológia a fagyasztásos őrlés (az angol “cryo-grinding” szóból ered – szétmorzsolják a nyirkos alapanyagot egy alacsony hőmérsékletű közegben, egy semleges gáz, a nitrogén gáz, atmoszférájában.) kerül alkalmazásra a Vision étrend-kiegészítők előállításánál, lehetővé téve a növényi összetevők hasznos tulajdonságainak megőrzését, hiszen így nem pusztítják el a növényekben lévő éltető erőt.

A Vision biológiailag aktív étrend-kiegészítői – a természetes növényi források magas technológiájú feldolgozásának termékei. Az összetételükben az optimális vitamin-ásványi anyag komplexumon kívül vannak még növényi komponensek is. Ezek a komponensek a jól ismert gyógynövényeknek a biológiailag aktív anyagai.

A modern tudománynak és technológiáknak köszönhetően a növényekből elkülönítik azokat a biokémiai komponenseket, amelyek a megfelelő hatást biztosítják, vagyis a biológiailag aktív anyagokat (BAA). Ezen anyagokat tiszta, változatlan formában használjak fel a biológiailag aktív étrend-kiegészítőkben (BAÉ). Nem az a cél, hogy az étrend-kiegészítők finom hatásmechanizmusait részletesen kifejtsük, mivel ennek az információnak a megértése speciális tudás követel. De kötelesek vagyunk elmondani, hogy a biológiailag aktív étrend-kiegészítők minden anyaga kizárólag természetes, növényi eredetű, ezért értékesek és aktívak minden ember számára.

A Társaság kozmetikai termékei a tudomány és a természet sikeres szövetségét képezi: létrehozásukban felhasználásra kerültek 100%-ban természetes, aktív elemek és a modern tudomány legperspektivikusabb irányzatának egyikének – a biotechnológiának a vívmányai. A Vision kozmetikumai megtestesítik magukban a Társaság újító hozzáállásának minden tökéletességét:

  • Bővelkednek ritka, természetes komponensekben, amelyek a magas aktivitással és hatásfokkal rendelkeznek;
  • rendelkeznek az elbővülő illatok utánozhatatlan csokrával;
  • tudományosan tesztelve vannak;
  • rendelkeznek bizonyított és látható hatással.